Koszyk

Opinie

Zależy nam na Twoim maksymalnym zadowoleniu z naszej obsługi i produktów, które wierzymy, że mogą nie tylko zmienić Twoją pracę, ale również życie codzienne na lepsze.

Zachęcamy Cię do wystawiania opinii na naszym profilu Google, które mogą pomóc kolejnym osobom. Z góry dziękujemy:)

Opinie sklepu PokochajSwojKregoslup.pl z Google:

więcej znajdziesz na naszym profilu Google moja firma: TUTAJ

Doskonała
Na podstawie 28 opinii
Natalia Jaguś
Natalia Jaguś
2023-10-18
Polecam z całego serca, bardzo sprawny kontakt ze sklepem, wszelkie wątpliwości szybko rozwiane. Zamówienie zrealizowane ekspresowo, mimo że opłacałam je przelewem tradycyjnym. Masa bonusów i przydatnych informacji na czas oczekiwania na produkt. Fotel przyjechał szybciej niż się go spodziewałam i jak na razie same pozytywne wrażenia! Całe doświadczenie 10/10, gratuluję Panu Łukaszowi super przemyślanego i dopilnowanego procesu 🙂
Krzysztof Urbański
Krzysztof Urbański
2023-10-05
Zdecydowane 5 gwiazdek. Pan Łukasz bardzo pomocny, szybko i rzetelnie odpowiada i opowiada o swoich produktach. Sama realizacja szybko i terminowo. Profesjonalne podejście do klienta. Warto przed zakupem zajrzeć na kanał yt Pana Łukasza, filmiki ułatwiają wybór asortymentu. Zdecydowanie polecam.
Paweł
Paweł
2023-07-30
Jestem niesamowicie zadowolony z zakupu fotela ergonomicznego Zhuo Insight. Po pierwsze, muszę pochwalić jakość produktu. Fotel jest wykonany z wysokiej jakości materiałów, więc myślę, że przełoży się to na jego trwałość i wytrzymałość. Konstrukcja jest solidna, a wykończenie staranne, co daje poczucie, że to produkt stworzony z dbałością o każdy szczegół. Warto również wspomnieć o obsłudze klienta, która była naprawdę profesjonalna i przyjazna. Moje pytania zostały błyskawicznie rozwiązane, a cały proces zakupowy przebiegł bez żadnych komplikacji. Nie mam żadnych zastrzeżeń co zakupionego fotela ergonomicznego. Jestem pewien, że dokonałem właściwego wyboru, a mój nowy fotel będzie mnie doskonale wspierał przez wiele lat. Podsumowując, gorąco polecam ten sklep wszystkim, którzy szukają komfortowego, ergonomicznego fotela. To zakup, który z pewnością przyniesie korzyści dla zdrowia i wygody podczas codziennej pracy.
Radosław Szpiech
Radosław Szpiech
2023-07-27
Mega profesjonalna obsługa, świetne doradztwo przez telefon i szybki kontakt mailowy. Jako rezultat fotel Challenger z którego jestem bardzo zadowolony i liczę że pozwoli mi złagodzić ból pleców przy siedzącej pracy. Szczerze polecam!
Maria Janicka
Maria Janicka
2023-06-15
Wspaniałe fotele i szybka realizacja!
gege669
gege669
2023-01-24
Bardzo polecam sklep - profesjonalna i szybka obsługa! Polecony przez Łukasza fotel - jak marzenie, po przesiadce z fotela "gamingowego".
Krzysztof Skowronek
Krzysztof Skowronek
2022-09-15
Zakupiłem fotel Experta. Fotel sprawdza się świetnie, bardzo wygodny, duży zakres regulacji no i ma podnóżek 🙂 Obsługa w sklepie pierwsza klasa, bezproblemowy kontakt. Fotel kupiłem powystawowy, więc był i rabat, i indywidualny transport. Szczerze polecam i sklep, i fotel!
Michał Drzewiński
Michał Drzewiński
2022-05-19
Bezproblemowa dostawa, na czas, fotel Maven jak narazie sprawuje się bardzo dobrze i jest zdecydowanie wygodniejszy niż poprzedni który miałem 🙂
Paweł Cisło
Paweł Cisło
2022-03-14
Oby więcej takiego przemiłego i profesjonalnego podejścia do klienta na polskim rynku! W obecnym tygodniu zostałem szczęśliwym posiadaczem Zhuo Challengera, którego niestety nie zawsze łatwo u nas zdobyć, lecz ów sklep na bieżąco informował mnie o ewentualnej opcji preorderu lub opóźnieniach w dostawie od samego producenta. Poza samym krzesłem otrzymałem też szereg odpowiedzi do pojawiających się pytań o sam przedmiot, a oprócz tego przywitała mnie masa bonusów, takich jak jakościowy e-book czy kalkulator ergonomiczny. Na samego Zhuo Challengera zdecydowałem się przesiąść po kilku latach z Ikea Markusa, i już wiem, że na długo tutaj zostanę. Przede wszystkim po całym dniu pracy nie odczuwam już takiego dręczącego bólu w odcinku lędźwiowym, oraz czuję lepszy przepływ krwi w nogach z uwagi na zaokrąglone siedzisko. Zasiadając w Challengerze, uwielbiam też podczas pracy robić sobie leżące przerwy, a przy tym nic nie stoi na przeszkodzie, by od czasu do czasu siąść na krześle po turecku (podnoszone podłokietniki nam w tym pomogą). Mógłbym też rzec, że owo krzesło idealnie nadaje się dla pracoholików, którzy chcą bez zmęczenia wytrwać przy biurku cały dzień, łącząc to od czasu do czasu z pracą na stojąco. Niestety, ale z Markusem nie potrafiłem tego zrobić, i pomimo częściowej pracy na stojąco, byłem dużo częściej zmuszony do dłuższych przerw poza biurkiem. Także zdecydowanie polecam ten sklep osobom szukającym poprawy komfortu pracy i własnego samopoczucia!
Adam Grabiński
Adam Grabiński
2022-03-14
Zakupiłem fotel Elegance Kulik i choć korzystam dopiero kilka dni to jestem mega zadowolony. Na ten model trzeba trochę poczekać, ale i tak dostawa była szybciej niż zostało to zapowiedziane w pierwszym mailu po zamówieniu. Kontakt ze sprzedawcą świetny, potrafią doradzić i wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Bardzo polecam!
Zhuo Challenger fotel dla programisty zdjęcie klienta
Elegance Kulik System opinia
Elegacne Kulik System opinia zdjęcie klienta
zdjęcie klienta Elegance Kulik System, materiał Diune kolor szary T-34
Elegance Kulik System opinia
Elegacne Kulik System opinia zdjęcie klienta
Elegance Kulik System tapicerka Alicante T-08

Opinie sklepu PokochajSwojKregoslup.pl z Facebook:

 

Bonusy do zamówienia

Ebook + instrukcje video

Bezpłatna dostawa

Kurierem na terenie całej Polski

100% Bezpieczne płatności

Przelewy / Blik / Karty płatnicze