Koszyk

Opinie

Zależy nam na Twoim maksymalnym zadowoleniu z naszej obsługi i produktów, które wierzymy, że mogą nie tylko zmienić Twoją pracę, ale również życie codzienne na lepsze.

Zachęcamy Cię do wystawiania opinii na naszym profilu Google, które mogą pomóc kolejnym osobom. Z góry dziękujemy:)

Opinie sklepu PokochajSwojKregoslup.pl z Google:

więcej znajdziesz na naszym profilu Google moja firma: TUTAJ

gege669
gege669
2023-01-24
Bardzo polecam sklep - profesjonalna i szybka obsługa! Polecony przez Łukasza fotel - jak marzenie, po przesiadce z fotela "gamingowego".
Krzysztof Skowronek
Krzysztof Skowronek
2022-09-15
Zakupiłem fotel Experta. Fotel sprawdza się świetnie, bardzo wygodny, duży zakres regulacji no i ma podnóżek 🙂 Obsługa w sklepie pierwsza klasa, bezproblemowy kontakt. Fotel kupiłem powystawowy, więc był i rabat, i indywidualny transport. Szczerze polecam i sklep, i fotel!
Michał Drzewiński
Michał Drzewiński
2022-05-19
Bezproblemowa dostawa, na czas, fotel Maven jak narazie sprawuje się bardzo dobrze i jest zdecydowanie wygodniejszy niż poprzedni który miałem 🙂
Paweł Cisło
Paweł Cisło
2022-03-14
Oby więcej takiego przemiłego i profesjonalnego podejścia do klienta na polskim rynku! W obecnym tygodniu zostałem szczęśliwym posiadaczem Zhuo Challengera, którego niestety nie zawsze łatwo u nas zdobyć, lecz ów sklep na bieżąco informował mnie o ewentualnej opcji preorderu lub opóźnieniach w dostawie od samego producenta. Poza samym krzesłem otrzymałem też szereg odpowiedzi do pojawiających się pytań o sam przedmiot, a oprócz tego przywitała mnie masa bonusów, takich jak jakościowy e-book czy kalkulator ergonomiczny. Na samego Zhuo Challengera zdecydowałem się przesiąść po kilku latach z Ikea Markusa, i już wiem, że na długo tutaj zostanę. Przede wszystkim po całym dniu pracy nie odczuwam już takiego dręczącego bólu w odcinku lędźwiowym, oraz czuję lepszy przepływ krwi w nogach z uwagi na zaokrąglone siedzisko. Zasiadając w Challengerze, uwielbiam też podczas pracy robić sobie leżące przerwy, a przy tym nic nie stoi na przeszkodzie, by od czasu do czasu siąść na krześle po turecku (podnoszone podłokietniki nam w tym pomogą). Mógłbym też rzec, że owo krzesło idealnie nadaje się dla pracoholików, którzy chcą bez zmęczenia wytrwać przy biurku cały dzień, łącząc to od czasu do czasu z pracą na stojąco. Niestety, ale z Markusem nie potrafiłem tego zrobić, i pomimo częściowej pracy na stojąco, byłem dużo częściej zmuszony do dłuższych przerw poza biurkiem. Także zdecydowanie polecam ten sklep osobom szukającym poprawy komfortu pracy i własnego samopoczucia!
Adam Grabiński
Adam Grabiński
2022-03-14
Zakupiłem fotel Elegance Kulik i choć korzystam dopiero kilka dni to jestem mega zadowolony. Na ten model trzeba trochę poczekać, ale i tak dostawa była szybciej niż zostało to zapowiedziane w pierwszym mailu po zamówieniu. Kontakt ze sprzedawcą świetny, potrafią doradzić i wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Bardzo polecam!
Marek Ch
Marek Ch
2021-12-10
Witam, Transakcja zrealizowana profesjonalnie. Fotel użytkuję od kilku tygodni. Jest bardzo wygodny i co najważniejsze profil siedziska i oparcia "zmusza" do zajęcia poprawnej pozycji. Produkt estetycznie i porządnie wykonany. Z całego serca polecam sklep.
Sebastian Bąbka
Sebastian Bąbka
2021-10-28
Jestem posiadaczem fotela ergonomicznego Zhuo Challenger ZF-GT400AS. Sam produkt oceniam pozytywnie. Brak najmniejszych skrzypnięć (wiem, że jest nowy, ale przy innych produktach widywałem opinie, że fotel skrzypi od samego zakupu). Obrót chodzi super płynnie. Siatka widać, że jest solidnie wykonana i mocna, ale przy tym brak problemów związanych z ekoskórą. Dużym plusem jest regulacja przy dłoni (blokada odchylenia i góra/dół). Całość jest naprawdę solidna i mam nadzieje, że posłuży długie lata. Firmę oceniam również pozytywnie. Brak problemów z przesyłką. Paczka zapakowana prawidłowo. Duży plus za filmiki na YouTube. Początkowo nie wiedziałem jaki fotel wybrać, gdyż u konkurencji informacje były nikłe, brak porównań foteli itp. Z filmików dowiedziałem się w przyjemny sposób czym dane produkty się wyróżniają. Przy kolejnych zakupach na pewno tu wrócę.
Łukasz Jewulski
Łukasz Jewulski
2021-10-12
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego fotela Zuo Sulaco oraz biurka elektrycznego E100. Dzięki nim mogłem zadbać o ergonomiczne stanowisko w nowo otwartej działalności. Fotel jest bardzo wygodny, umożliwia dostosowanie w różnych płaszczyznach. Biurko z regulowaną wysokością umożliwia pracę na stojąco co daje komfort po kiklugodzinnym siedzeniu. Ponadto dzięki dużej powierzchni można zmieścić wiele potrzebnych sprzętów;) Właściciel sklepu Łukasz bardzo pomocny, dba o zadowolenie swoich klientów :)Polecam wszystkim zadbać o swój kręgosłup 🙂
Katarzyna Curyło
Katarzyna Curyło
2021-07-28
Bardzo polecam ten sklep, można uzyskać profesjonalne rady i sugestie. W moim przypadku gdy wycofano zakupiony wcześniej przeze mnie fotel właściciel dołożył wszelkich starań by zapewnić mi produkt zamienny z którego jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Michal Nagielski
Michal Nagielski
2021-07-23
Niedawno nabłem biurko Comfort 180x80 i muszę przyznać że po niemal 2 miesiącach użytkowania, poleciłbym je każdemu kto pracuje przy biurku. Komfort jaki daje jest niesamowity. Przy swoim prawie 190cm wzroście, miałem problemy ze standardowymi biurkami nawet w pozycji siedzącej, bo były po prostu niskie. Tutaj dostosowałem sobie idealne pozycje. Przy stojącej, biurko jest na 115 cm, i jest mi bardzo wygodnie. Solidna konstrukcja i dobre wykonanie. Polecam sedecznie wszysktim!
Zhuo Challenger fotel dla programisty zdjęcie klienta
Elegance Kulik System opinia
Elegacne Kulik System opinia zdjęcie klienta
zdjęcie klienta Elegance Kulik System, materiał Diune kolor szary T-34
Elegance Kulik System opinia
Elegacne Kulik System opinia zdjęcie klienta
Elegance Kulik System tapicerka Alicante T-08

Opinie sklepu PokochajSwojKregoslup.pl z Facebook:

 

Bonusy do zamówienia

Ebook + instrukcje video

Bezpłatna dostawa

Kurierem na terenie całej Polski

100% Bezpieczne płatności

Przelewy / Blik / Karty płatnicze